Amirihn
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amirihn

Nem féled a sötétséget? Éld át a kalandot

FőoldalKezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Top posters
Sairus Demton
Fallenlore park - Page 6 I_vote_lcapFallenlore park - Page 6 I_voting_barFallenlore park - Page 6 I_vote_rcap 
Nil Corivan
Fallenlore park - Page 6 I_vote_lcapFallenlore park - Page 6 I_voting_barFallenlore park - Page 6 I_vote_rcap 
Atrahazisz
Tuatha Mavourneen
Dylan Ventio
Claudius Vigée-Lebrun
Delitto Phoenix
Victus
Lisianthus Shigure
Dereck Jamison
Select Theme:

Fallenlore park

Go down 
+18
Lorraine
Sairus Demton
Delayla Pierce
Catherine McNally
Garcia Heungys
Gwendolyne Hawk
Gnarog Dougfral
Tuatha Mavourneen
Fleur de Mal
Kenneth Laurence
Delitto Phoenix
Atrahazisz
Nil Corivan
Dereck Jamison
Nina Dalhadar
Dylan Ventio
Celio Vespasiano
Victus
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Garcia Heungys

Garcia Heungys

Hozzászólások száma : 128
Registration date : 2009. May. 30.

Fallenlore park - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyHétf. Júl. 27, 2009 8:52 pm

Ő csak örül annak, ha Catherine élvezi a vele való beszélgetést, bár eddig még semmi olyat nem tett, ami olyan nagyon feldobta volna a hangulatot. Igaz emberi kapcsolatok terén egy kicsit le van maradva… kb. két évvel, és akkor egy olyan nagypofájú gimnazista szintjén állhat. Na jó… egy néhány lelki bajjal küszködő gimnazista srác szintjén. Bár ideje lenne már felnőnie, csak az meg olyan nehéz. Azonban lassan tán be fog nőni a feje lágya, és akkor már be fogja látni, hogy tán az élet nem csak jóból és rosszból, szóval nem csak frenkizésből és önsajnálatból áll, mert neki eddig csak a ló két oldala ismert, az aranyközép utat meg messziről elkerüli…
És hogy milyen kapcsolatba van a várossal és a benne élő emberekkel? Ismeri Tua-t, és lassan már a barátjának is tekintheti a lányt, rajta kívül azonban még csak a szomszéd csaj nyögéseit fújja már kívülről… Nem is szeret otthon lenni, bár utálja is az egész tömböt ahol laknia kell. Lehet ezért is kacsingat a felé, hogy be kéne lépnie A Rendbe. Igaz arról se hallott túl sok jót, és lehet, még kicsit mintha félne is emiatt. Ám le kell küzdenie minden kételyét, hisz nincs veszteni valója… amúgy is vadász… Mármint „Vadász”… Na jó, ez még viccnek is rossz, de tán egy kis füllentés még nem lesz a világ vége. Max csak az életéjé… No de ne kanyarodjunk el ennyire a dolgoktól, hisz bár szép is álmodozni, egyelőre még itt van a parkban, vele szemben meg Catherine ül a fűben, aki kedves lány, aztán még ki tudja mi lesz itt.... Razz
- Te mindig ilyen sokat beszélsz? *mosolyogva rázza meg a fejét, majd egy könnyed mozdulattal lekapja a napszemüvegét, amit letesz az övtáskájára. Kicsit megdörzsöli a szemeit, amikbe már csak félig meddig a haja lóg bele, de még így is lehet látni azt a kicsit gyerekesen csillogó barna szempárt… Na erre mondja valaki, hogy 19 éves Very Happy*
- Én is örülök, hogy megismerhettelek Catherine. *rázza meg a lány kezét, majd pillanatok múlva mindkét kezét hátratéve támasztja ki magát a földön, miközben egyik lábát felhúzza magához*
- Hát… nem is tudom. *vonja meg a vállát, bár mindig inkább a városban sétál és ismerkedik a helyekkel, mint sem otthon kuksoljon* Attól, hogy ilyen kánikula van, még jót tesz egy kis séta…*mondja, meg amúgy is, ha rátámadnának, meg tudná magát védeni, hisz Ebony-t és Ivory-t se díszből tartja*
Vissza az elejére Go down
http://www.granadoespadahun.lapunk.hu
Catherine McNally

Catherine McNally

Hozzászólások száma : 91
Registration date : 2009. Jul. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyHétf. Júl. 27, 2009 11:53 pm

-Oh ne haragudj!....Igazából nem szoktam ennyit, csak néha rám jön, tudod sok mindenkivel nem tudok beszélgetni szabadon. Igaz....Oh megint sokat beszélek....*Kicsit el is pirul. Igaz egy esti szórakozóhelyen dolgozik és sok emberrel beszélget, de az nem olyan igazi beszélgetés mint például most a fiúval, így hát mikor alkalom adódik rá elkezd fecsegni és meg sem tud állni, csak ha nem szólnak neki, hogy sok lesz. Ha éppen nem dolgozik akkor edz vagy unatkozik, nem túl izgalmas az élete, de ennek ellenére örül neki, hiszen jobb mint meghalni, bár vannak akik inkább az utóbbit választanák mint az életüket, de szerencsére az nem Catherine.
Mikor Garca leveszi a szemüvegét elmosolyodik. Végre megnézheti magának azt a szempárt és nem is habozik, de azért megpróbálja nem túl feltűnően megszemlélni.*
-Igen a séta nem rossz, de ilyen kánikulában az emberek inkább a punnyadást választják...Nah azt sosem szerettem, annak semmi értelme. Akkor inkább kijövök és megsülök mint egy rák. Bár biztosan nem lennék olyan finom, igaz még rákot sem ettem soha....Jaj megint kezdem. Tudod mit inkább te mesélj, legalább addig is csöndben maradok.*Mondja egy halvány mosollyal és várja is, hogy valamit meséljen magáról, vagy bármiről a fiú. Kíváncsi rá főleg, hogy ilyen jól érzi magát vele. Smile*
http://drouot.hungarianforum.net/forum.htm
Garcia Heungys

Garcia Heungys

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyKedd Júl. 28, 2009 10:48 am

- Jajj… nem azért mondtam. *mosolyodik el, majd kicsit beletúr a hajába, de aztán vissza is igazítja* Engem nem zavar, ha sokat beszélsz. *mondja, hisz ő meg speciel nem tudna amúgy se mit mondani, meg úgy is szívesen elhallgatja a lányt. Szeret kisebb társaságban lenni, csak nem éppen olyan fajta, aki csak úgy bárki előtt simán meg tud nyílni, és hogy utána órákig tudjon beszélni. Inkább csak csöndben ül és hallgat. Catherine munkája meg biztos érdekes lehet, ha mesélne róla a lány, lehet, néha el is járna oda, ahol dolgozik. Bár erről megint eszébe jut a rend… Ohh a francba, hogy nem tud dönteni, hogy most mit is csináljon*
- Engem annyira nem zavar a nap… *vonja meg a vállát, majd hátra is dönti kicsit a fejét* És hidd el, nem vagy egyedül. Bár én utálom azt a helyet, ahol lakom... Eléggé problémás egy környék. *neveti el magát halkan, hisz e problémáján már nem tud mást csinálni*
- Amúgy mondtam, hogy nem zavar, ha beszélsz. *néz újra Catherine-re, majd elmosolyodik* Én amúgy se tudnék miről mesélni. *válaszolja, hisz bár igazából tudna ő mit mondani, csak hát azok nem éppen publikus dolgok… Meg amúgy se saját élete gyötrelmeit kéne itt több felvonásban előadnia*
Catherine McNally

Catherine McNally

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyKedd Júl. 28, 2009 12:42 pm

*Igaz Catherine szeret beszélni, de azért nem beszél mindenről. A múltját nagyon titkolja és csak annak meséli el aki közel áll hozzá. Eddig egy ember tud róla, az a nő aki nyolc évesen befogadta.*
-Nem zavar? A legtöbb embert zavarni szokta és vagy szó nélkül elmennek ilyenkor, vagy kiakadva kijelentik, hogy hagyjam abba, mert szétrobban a fejük.*Neveti el magát. Na ja a legtöbb ember akinek elkezdett sokat mesélni mind így reagált, ezért sem tud már sok mindenkivel rendesen beszélni. De ha Garciát nem zavarja akkor nem fogja vissza magát, de nem akarja, hogy a fiú is úgy menjen el ahogy mások szoktak.*
-Hát az én otthonom sem egy leányálom, de nem panaszkodom, mert rosszabb is lehetne.*Rántja meg egy picit a vállát miközben mosolya is eltűnik arcáról és a füvet kezdi el tépegetni a földből, majd hirtelen a fiúra pillant egy halvány mosollyal.*
-Mindenki tud valamiről mesélni, de az más kérdés, hogy akar e.*De persze nem faggatja a fiút. Ha nem akar mesélni, akkor tiszteletben tartja azt és ő mesél, bár továbbra is tart attól, hogy ezzel untatja a fiút.*
-Szoktál szórakozóhelyekre járni este?*Dönti kicsit oldalra a fejét és úgy pillant érdeklődve Garciára. Szívesen elhívná, ha a fiú járna bulizni, eddig nagyon is jó fejnek tűnik és szívesen találkozna vele máskor is Razz*
Garcia Heungys

Garcia Heungys

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyKedd Júl. 28, 2009 2:44 pm

- Ha zavarna, szóltam volna. *mondja, majd egy kicsit elgondolkodik a lány szavain, hisz valahogy nem tudja róla elképezlni, hogy a sok fecsegésével ennyire az őrületbe tudná kergetni az embereket… Szóval vagy Catherine fogja most magát vissza, vagy azok az emberek eléggé bunkók, akiket ismer. Bár az most biztos, hogy Garcia nem fogja csak úgy itt hagyni, hisz örül annak, hogy végre le tudott ölni valakivel beszélni*
- Bár az nagyon nem szép, ha vannak olyanok, akik így viselkednek veled… *csóválja meg a fejét, majd a lányra pillant* Biztos jó helyekre jársz te ismerkedni? *neveti el magát, hisz persze nem tudja, hogy Catherine pincérnő az egyik klubban, ott meg nem nagyon tudja megválogatni, hogy kikkel is beszél*
- Merre laksz? *szalad ki belőle a kérdés, bár látja a lányon, hogy tán ezt még se kellett volna megkérdeznie, mert nem szívesen beszél az otthonáról.. csak hát vele meg az van, hogy nem nagyon tudja befogni a száját* Bár… persze ha nem akarod, nem kell elmondani, hisz nem tartozik rám. *teszi még gyorsan hozzá, majd sóhajt egyet, utána pedig csak úgy fogja magát és hátradől a fűbe, majd mivel így pont a szemébe süt a nap, gyorsan le is hunyja szemeit*
- Na most nálad van a pont… *emeli fel jobb kezét, és csettint egyet Catherine felé* Csak nem is tudom… akkor kérdezz, mi érdekelne? *tán nem fog olyat kérdezni a lány, amiről meg épp nem akarna beszélni. Ha meg még is, akkor így járt.. majd valahogy csak el fogja az olyan témákról terelni a szót*
- Szórakozóhelyekre? *csodálkozik el, majd egy nagy lendülettel vissza felül* Nem… nem nagyon. Bár erre még nem igazán ismerem az ilyen helyeket. *vonja meg a vállát, aztán reméli Catherine nem épp randizni akarja hívni, mert milyen már, ha egy lány hívja meg a fiút Razz Amúgy meg ne mondjuk meggondolatlan kijelentéseket… a lány még nem ismeri Garcia-t, ki tudja mit fog majd róla gondolni, ha még később meg tud róla ezt-azt*
Catherine McNally

Catherine McNally

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyKedd Júl. 28, 2009 4:24 pm

*Ő nem nevet fel, csak egy halvány mosoly jelenik meg arcán, majd igen komolyan meg is szólal.*
-Oh én nem járok sehová ismerkedni, a munkám miatt találkozok ilyen emberekkel na meg tudod a legtöbb aki leáll velem beszélgetni az pasi és ők nem akarnak mást mint Azt, így őket idegesíti, ha sokat beszélek, de gondolom ezt érted, hogy mért. De már volt időm megszokni, most már nem is állok szóba ilyenekkel, csak elvégzem a munkám.*Ismét elmosolyodik egy kicsit.Csak akkor meséli el, hogy mit is dolgozik, ha majd rákérdez Garcia. Nem titkolja a dolgot, de nem tudja, hogy érdekli e a fiút és untatni meg nem akarja őt.*
-Ha érdekel elmondom….Ne tudom, hogy ismered e Will Predock Fogadóját, mert onnan körülbelük negyed órára lakom egy szűk, koszos, sötét utcában. Nem nagyon lehet eltéveszteni mert általában mindig nagy a forgalom, bár napközben ritkább és csöndesebb. A lakás amiben lakom egy nővel és egy kigyúrt alakkal picike, de kényelmes és ahogy az utcán is ott is nagy a forgalom, főleg este. Szerencsére külön szobám van és így bezárkózhatom oda ha otthon vagyok, bár igaz nem sűrűn vagyok ott, főleg nem este….*Továbbra is komolyan beszél, nála ez igen komoly téma. Igaz kicsit félrevezetően mesél a helyről, de erre nem is gondol, no meg nem fél attól, hogy valami baja esik ott, hiszen tényleg sokan járnak erre felé és az a kigyúrt pasas pont azért van ott, hogy őket megvédje Smile*
-Hmmm kérdezzek?....Rendben. Mit szoktál csinálni mikor nem „élvezed” a Nap kellemes melegét?*Kérdezi egy mosollyal arcán. Persze a kellemes szót nem gondolta komolyan, de hát a fiú mondta, hogy őt annyira nem is zavarja a Nap.*
-Oh értem!*Többet nem is mond ezzel kapcsolatban, csak ha nem kérdez rá a fiú. Lassan felpillant az égre ahol nagy szürke felhők kezdenek el gyülekezni, ennek láttán Catherine arcán egy nagy mosoly jelenik meg.*
-Néézd felhők! Úgy tűnik zuhé lesz….Remélem minél hamarabb.*Szereti az ilyen váratlan zuhékat a hőségben. Általában ilyenkor kint szokott maradni egy darabig, amíg el nem kezd fázni vagy valaki be nem rángatja egy száraz helyre.*
Garcia Heungys

Garcia Heungys

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyKedd Júl. 28, 2009 8:00 pm

- Ohh… *kicsit elcsodálkozik, majd egy eléggé érdekes ábrázat ül ki az arcára, mikor is eszébe jut valami* Hmm… Akkor eléggé érdekes munkád lehet. *bólogat, majd mint aki húúú de nagyon bölcs lenne, megdörzsöli az állát, közben lopva végigpillant a lányon*
- És még is mit dolgozol, ha szabad érdeklődnöm? *nem akarna ő semmi rosszra se gondolni, de még is sikerült neki, hisz a lány eddigi elmondásából nem nagyon tud másra gondolni, mint hogy Catherine... köhöm… Kicsit bele is pirul gondolataiba, és tán most ezért is nem néz a lányra, hanem inkább a mögötte lévő kiszáradt fákkal szemezget*
- Nem… nem ismerem. *gondolkodik el, majd egy kicsit elkerekedik a szeme* Ohh… *hát most megint eléggé meglepődött, úgy látszik ez a lány tele van meglepetésekkel. Most így azért tíz perces beszélgetés után nem képzelte volna el, hogy Catherine tényleg… mármint, hogy… Úgy látszik nagyon nem jó emberismerő. A legdurvább meg az, hogy erről a szomszéd lakásban lakó lány jut az eszébe, amitől meg kirázza a hideg. De akkor egy dolgot nem ért…*
- De hogy-hogy esténként nem szoktál otthon lenni? *néz kíváncsian a lányra, hisz akkor most vesztette el a fonalat, de nagyon. Vagy az is lehet, hogy csak azért nem ért semmit, mert még sose járt „ilyen” lányoknál… Bár lehet, jobb lenne már ezt a hatalmas félreértést is tisztázni, mert a végén még olyan lépéseket fog zavarában csinálni, amik nem éppen udvariasnak nevezhető tettek lesznek Razz*
- Hát… *gondolkodik el egy kicsit, majd a lányra pislog* Általában vagy az utcákat járom, vagy otthon olvasok valami újságot… *mondja, hisz ez a lebutított publikus változata annak, hogy szabadidejében mit is szokott csinálni. Gondolta még tán megemlíti azt is, hogy eljár célba lőni, de az után csak magyarázkodhatott volna, hogy hol meg mikkel lövöldözik*
- Ennyire szereted az esőt? *kérdezi meg, majd ő felpillant az égre, amin azonban tényleg ott gyülekeznek az esőfelhők, amik néha pár pillanatra el is takarják a napot*
Catherine McNally

Catherine McNally

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyKedd Júl. 28, 2009 9:49 pm

-Igazából nem, nem érdekes. Vagyis néha igen, de sokszor unalmas….*Neki nem esik le, hogy nagyon is félreérthetően beszél és a fiú nagyon félreérti a dolgot és olyat hisz róla ami nem is. Ám figyelve a fiút eléggé elcsodálkozik. Nem érti mért néz úgy Garcia rá, így el is gondolkozik, hogy mi lehet a gond, majd egy kis késéssel le is esik neki a dolog amit egy hangos nevetéssel jelez is.
Nem hagyja abba hamar a nevetést amitől el is kezd fájni a hasa, majd pár mélyebb levegőt vesz és megszólal küszködve továbbra is.*
-Jaaaj neeem, én nem vagyok aaaz!....*Nem sértődött meg amiért azt hitte a fiú.Tudja, hogy ő fogalmazott rosszul, így teljesen megérti, hogy Garcia mást vett ki szavaiból és ezt a jó ízű nevetésével jelzi is a fiú felé. Mikor valamennyire már kap levegőt és a nevetése is alább hagyott vár még pár másodpercet majd egy hatalmas mosollyal arcán a fiúra pillant és tisztázza a dolgokat.*
-Szóóóval nekem nem Az a munkám. Isten ments, hogy az legyen. Sosem tudnám csinálni még ha a világot is adnák érte….Én felszolgáló, de néha pultos vagyok egy szórakozó helyen. Tudod odaviszem a vendégeknek az italukat, vagy keverek egy két koktélt….Ezért kérdeztem, hogy szoktál e ilyen helyekre menni, mert akkor mondtam volna, hogy jöhetnél oda, kapnál kedvezményt is. Ismerősöknek van egy kis kedvezmény, de eddig én sosem használtam ki, nincs kinek….*Tűnik el egy pillanatra mosolya, majd azonnal vissza is tér.*
-Szóval akkor remélem tisztáztuk a dolgot. Amúgy a nő akivel lakom Ő az és azért él velünk az a kigyúrt pasi, hogy vigyázzon rá, de egyben meg rám is vigyázz ezzel, na meg ha ennyi nem lenne elég még vannak tartalékaim.*Szélesedik mosolya, majd vissza is tér a fiúra.*
-Szóóval ha jól hallottam olvasgatsz és sétálgatsz….És mért szoktál sétálgatni? Vagyis gondolom nem mindig csak céltalanul sétálgatsz az utcákon…Persze, ha személyes dolgok akkor bocsi..*Inkább el is hallgat és a felhőket kezdi el figyelni. Már nagyon várja azokat az esőcseppeket.*
-Igen nagyon szeretem, főleg ilyen hőségben. De leginkább azért mert akkor olyan érzésem van, mintha minden megtisztulna, mintha mindent tisztán újra lehetne kezdeni…Bár igaz sosincs rá alkalmam, de lassan el fogom hagyni azt a házat és venni fogok magamnak egyet a spórolt pénzemből…. Csak a munkámmal nem keresek valami sokat…. De nem panaszkodom itt neked, nem akarlak untatni. *Megjelenik arcán egy halvány mosoly, majd az első villám meg is mutatja magát, pár másodperc múlva hangját is feltárja.*
Garcia Heungys

Garcia Heungys

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptySzer. Júl. 29, 2009 3:15 pm

- Ahaaaa… értem… *bólogat elgondolkodva, miközben nem nagyon tudja levenni szemét a lányról… Elfordul kicsit balra, elfordul picit jobbra, de valamiért a szeme sarkából még is mindig látja Catherine-t. Aztán eléggé meglepődik, mikor a lány hangosan elneveti magát, és csak zavartan pislog párat*
- Neeeem! Én neeem… *próbál meg mentegetőzni, miközben annyira zavarban van, hogy egyre pirosabb lesz az arca. Még az a szerencséje, hogy látja a lányon, hogy ezen nem sértődött meg, bár akkor is kínosnak találja az egészet* Bocsi… *nyögi ki halkan, bár a bocsánatkérést Catherine nevetése eléggé elnyomja, igaz annyira nem is sajnálja. Csak lenéz maga elé a fűbe, és most ő kezdi el jobb kezével tépni a zöld gyepet*
- Jaaa… hogy felszolgáló. *csap a homlokára, majd elhúzza a száját… Hát akkor azért beszél Catherine a munkája miatt olyan sok pasival, akik pedig biztos a túl sok pia miatt akarják Azt…*
- Amúgy… ha gondolod… néha majd elmehetek oda, ahol dolgozol. *és ezt most nem a kedvezmény miatt mondja, hanem mert tényleg szívesen elmenne abba a bárba, ahol Catherine dolgozik, meg amúgy is… tán ennyit már megtehet a lányért, amiért azt hitte rá, hoooogy… tudjukmi*
Aztán egyre több kérdés gyülemlik fel benne, de már semmit se mer kérdezni, mert tart tőle, hogy azzal a végén megsértené Catherine-t… Úgy is érzéke van mindig a legérzékenyebb témákra rátapintani, aztán meg észre se veszi magát, csak kérdezget össze-vissza. Most azonban inkább befogja a száját, és csak figyel.
- Igen, tisztáztuk a dolgok. *bólint, bár arcán még mindig lehet látni egy kicsit, hogy majd lesül róla a bőr* Amúgy… *sandít a lányra, de aztán csak megcsóválja a fejét* Nem, semmi… *mondja, hisz kész, nem fog tovább feleslegesen járni a szája, nem fog hülye kérdéseket feltenni, és nem fog semmit se félreérteni… vagyis majd minden csak próbál. De egy a baj, olyan kíváncsi fajta, és most is annyira érdekelné, hogy a lánynak még is milyen „tartalékai” vannak*
- Áhh… de. *vonja meg a vállát, hisz nem nagyon szokott magának célt kitűzni a sétái előtt* Vagyis igazából fedezem fel a várost… Ugyanis kb. csak egy hónapja érkeztem ide. *mondja, majd elgondolkodik* Te mindig itt laktál? *kérdezi meg, hisz azt gondolja, tán ezzel az egyszerű kérdéssel nem fogja megbántani Catherine-t*
- Hát igen… jó lesz ez a kis eső. *mondja, miközben tovább nézi a felhőket, majd a villámlás után nem sokkal egy aprócska esőcsepp esik az arcába, amit gyorsan le is töröl*
- Szerintem jobb lenne hamarosan elindulni… valahova. *pattan fel a helyéről, majd először gyorsan visszaveszi az övtáskáját, utána pedig odanyújtja kezét a lánynak, hogy segít neki felállni*
Catherine McNally

Catherine McNally

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptySzer. Júl. 29, 2009 3:43 pm

*Látja a fiún, hogy zavarban vagy és szégyelli magát. Erre egy nagy mosollyal reagál majd meg is szólal.*
-Hidd el tényleg nem baj. Rosszul fogalmaztam és nem is csodálkozom, hogy félreértettél....Na meg a lakás tényleg ezért olyan forgalmas, de szerencsére nem hozzám jönnek. Szóval tényleg nincs semmi baj....Rendben?*Mondja bíztatóan a fiúnak, majd megörül mikor az kijelenti, hogy néha szívesen elmenne abba a szórakozó helyre.*
-Tényleg? Húú ez remek hír! Végre lesz ott valaki normális is.....Az a baj, hogy nincs papírom, mert akkor leírnám a címet. Öhm vagy elmondhatom neked, hogy hogyan kell oda elmenni, az talán jobba lenne.*Ha a fiút érdekli el is magyarázza az utat próbálva olyan helyeket mondani amit Garcia is ismer.
Látja a fiú tekintetén, hogy valamire, valamikre nagyon kíváncsi és várja is a kérdéseket, de azok nem jönnek. Vagy méégis?...*
-De mond nyugodtan....Maximum megmondom, hogy erre nem szeretnék válaszolni.....Bármit kérdezhetsz. Tényleg!*És látszik is rajta, hogy komolyan mondja ezt na meg elővette boci tekintetét is, így próbáljon neki nemet mondani a fiú Very Happy. Catherine szívesen válaszol a kérdésekre mind addig míg azok nem túl személyesek.*
-Öhm hát mondhatni igen. Nem a belvárosban, hanem annak a szélén egy kis farmon.*Ennyit még elmond a múltjáról, de többet nem is akar, vagy legalább is egyelőre. Annyira még nem ismerte meg a fiút, hogy ezt elmesélje neki, ahhoz sokat kell bizonyítania neki.
Ő nagy örömmel szemléli a felhőket és mikor egy csepp az ő arcára is ráesik elmosolyodik, majd a fiúra pillant illetve annak kezére. Elfogadja a segítséget és természetesen meg is köszöni neki, majd körbekémlel a parkban.*
-Öhm ha jól emlékszem arra van egy fedett hely. Nincs messze úgy öt perc sétára.*Közben az eső egyre sűrűbbé kezd válni, de még nem annyira, hogy rögtön el is ázzanak. Ha Garcia is bele egyezik elindul arra amerre a fedett részt látta nem is olyan rég.*
Garcia Heungys

Garcia Heungys

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptySzer. Júl. 29, 2009 5:32 pm

- Neeeem úgy… vagyis… *kicsit feszengve helyezkedik a fűben, és mintha mindig egy kevéssel távolabb is kerülne a lánytól* Vagyis… *néz fel végre Chatrine-re, kinek meglátja mosolygós arcát, s rögtön, mintha villámütés érte volna, mosolyodik el ő is*
- Rendben… *bólint egyet, és próbálja is gondolatai közül ezt a kis félreértést mihamarabb elkergetni, mert ha a lányt ez nem zavarta, akkor neki se kéne tovább ezzel bajlódnia*
- Elég ha elmondod a címét, meg hogy kb. merre található, és akkor majd biztosan belebotlok. *mosolyodik el, majd ha Catherine elkezdi a hely szóban való leírását, akkor ő nagyon figyel és jegyzetel a fejébe*
- Mit? *néz meglepődve a lányra, hisz nem is sejti, hogy ennyire látszik rajta, hogy már nem egy kérdés fogalmazódott meg benne, csak nem meri azokat elmondani*
- Na jóó… csak tudod… *húzza el kicsit a száját, majd sóhajt egyet. De ha így állunk, hogy bármit kérdezhet a lánytól, akkor már gyorsan bele is fog kezdeni, csak előtte még…* Remélem azért tudod, hogy a bármi nagyon tág fogalom. *neveti el magát, hisz most Catherine szavait próbálta idézni, mikor ő is ezzel a bármizéssel jött*
- Előbb azt mondtad, hogy az a kigyúrt férfi rád is, meg a veled élő nőre is vigyáz, de ha ez még nem lenne elég, vannak tartalékaid is… *a lányra pislog, mert még most javítsák ki, ha nem így mondta volna* Mik azok a bizonyos tartalékok? *szalad ki belőle végül is a kérdés*
- Ahham… értem. *bólint egyet, majd elgondolkodik, hogy mi késztethette Catherine-t arra, hogy beköltözzön a városba, és pont egy k****hoz… ha az a nő nem a… na jó, inkább már nem gondolkodik, mert a végén még megint valami hülyeséget fog kikövetkeztetni Razz*
- Okkés, akkor menjünk oda. *válaszolja, majd elkezdi követni a lányt. Derekáról minden lépésnél kicsit lejjebb csúszik az övtáskája, amiben ott csörögnek pisztolyai, kezében pedig napszemüvegét szorongatja. Szerencséjükre az eső még nem fogott hozzá annyira, meg hamar oda is érnek a kis fedett részhez*
Egy nagyobbacska kör alakú emelvényen, oldalra nyitott esőbeálló található a fiatalok előtt. Körbe lépcső vezet fel rajta, és csak pár vastag oszlop tartja magasan a kupolás tetőt. Az emelvényen egy kettétört, összerogyott, kicsit meg is égetett pad található, ahogy az oszlopok is tele vannak firkálva különféle jelekkel. Így igaz, leülni sehova se lehet, de legalább megázni se fognak.
Catherine McNally

Catherine McNally

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptySzer. Júl. 29, 2009 6:10 pm

*Kíváncsian és hatalmas mosollyal várja Garcia kérdését.*
-Igen igaz, de attól még, hogy kérdezel valami nem biztos, hogy meg is kapod rá a választ, így mondhatni mindegy, hogy mit kérdezel...*Most nagyon okosnak gondolja magát ami meg is látszódik rajta, de ez nem mondható beképzeltségnek, inkább viccesen kezeli a dolgot.*
-Igen ezt mondtam.*Bólogat is hozzá, majd el is hangzik a kérdés, amin meg is lepődik rendesen. Nem vár ilyen kérdésre, de azért továbbra is mosolyogva válaszol a fiúnak.*
-Nagyon kíváncsi vagy ám!....Tudod a főnököm, meg a nő sokszor mondta, hogy a környék ahol vagyunk meg ahol van a szórakozó hely veszélyes lehet esténként így tanuljam meg megvédeni magam. Főnököm egyik ismerőse felajánlotta, hogy megtanít pár fegyverrel bánni és mivel a tőrök használata ment nekem a legjobban, meg bevallom az is tetszett nekem a legjobban odaadott két gyönyörű tőrt. Ezek a tartalékaim amit amúgy sosem találna meg senki...*Igaz nagyon jó helyre rejtette el őket a szobájában mikor éppen nem viszi magával mint ahogy most sem, de erről Garciának nem kell tudnia Very Happy Nem fél ezt elmondani a fiúnak, hiszen sok mindent nem tud kezdeni ezzel az információval és Cath nem is fog többet elmondani róla.
Catharine legszívesebben megállna a park közepén és ott várná meg a vihart, de mivel most nincs egyedül és nem is szeretne egyhamar hazamenni, így jó kislány módjára Garcia mellett elmegy a fedett helyhez, majd fel is sétál rá és onnan nézi tovább a vihart.*
-Olyan csodálatos a természet! Pár perce még ragyogott a Nap most meg....*Mutat a szürke felhők felé amik között szétszórva egy-egy villám jelenik meg egyre nagyobb esőcseppekkel és erősebb széllel.*
-Azt hiszem itt fogunk maradni egy darabig.*Mosolyog a fiúra majd le is ül a földre egyik vállát az egyik oszlopnak támasztva.*
Garcia Heungys

Garcia Heungys

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyCsüt. Júl. 30, 2009 4:14 pm

- Ahham… értem. Nagyon cseles. *mondja mosolyogva, bár most e lehetőséggel inkább még se fog élni, és nem fogja mindenféle bolond kérdéssel zaklatni a lányt. Így is örül annak, ha most majd erre az egyre megkapja a választ, utána ha tán sikerül jobban összeismerkedniük, szép lassan majd kérdezget még ezt-azt Cathein-től…*
- Mért? Tán baj? *sunyi mosoly jelenik száján, s hozzá még kisgyerekes csillogó tekintettel pislog a lány felé… Igaz ezt nagyon nem kell megjátszania, mert alapból gyereke arca van. Csak tán a szemében lehet néha fellelni, hogy még se olyan boldog és kiegyensúlyozott jellem, mint amilyennek mutatja magát…*
- Ohh… értem. *csodálkozik el, majd végigpillant a lányon* Akkor jobb, ha vigyázok, hogy mit teszek, nehogy a végén még bajom essen. *neveti el magát, bár közben a meglepődés apró kis ördögének sikerült megint befurakodnia a gondolatai közé, és már csak azon jár az esze, hogy Catherine-nek milyen tőrei lehetnek, és még is mit tud vele kezdeni…*
Világ életében csodálta azokat a nőket, akik értenek a fegyverekhez, hisz bennük meg volt minden, ami csak egy – szerinte normális és egészséges – férfinak kellhet: a gyönyör és az erő. Bár azért nem szereti ha egy lány erősebb tőle, de még is valami van az ilyen nőkben. A gyengébbik nem, aki még is erővel védi meg magát… érdekes. És itt a városban meg már Catherine a második lány, akit úgy ismer, hogy fegyvere és ereje van…
Amúgy persze a szerzett információval tényleg nem tud mit kezdeni, mivel azt se tudja, hogy a lány hol lakik. Aztán meg köszöni szépen, de azzal az izmos pasival inkább nem szeretne közelebbről megismerkedni. Igaz nem is lopná el a lány tőreit, mert ő meg azokhoz nem is ért. Neki elég az a két pisztoly, ami most ott pihen az övtáskájában. Tán lehet mesélnie kéne róluk… de inkább hallgat, mert csak úgy nem szereti Ebony-t és Ivory-t szóbahozni.
- Hmmm… igen. *bólint egyet, bár ő nem művészlélek, valahogy a természet csodái sose tudták megragadni. Egy nyári zivatarban se tudja látni a szépet, bár azért… valahogy még is megnyugtatja, mikor az esőáztatta vizes utcákon egy lélek se jár, csak ő*
- Úgy tűnik… *sóhajt egyet, majd nekidől az egyik oszlopra, amire egy érdekes, számára ismeretlen jel van rajzolva. Igaz nem nagyon törődik vele, csak rápillant, majd a lányra, majd fel a felhőkre*
Catherine McNally

Catherine McNally

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyCsüt. Júl. 30, 2009 5:29 pm

-Neeem, nem baj.....Vagyis engem nem zavar, de aztán nehogy hamar megöregedj!*Neveti el magát. Nem bántani akarja a fiút és őt tényleg nem zavarja, ha Garcia kíváncsi sokszor ő is az szokott lenni és néha át is lépi a bizonyos határt a kérdéseivel, de most nagyon vigyázz erre.*
-Igen vigyáznod kell, bár nem tűnsz olyan gyengének lehet, hogy a végén én maradnék alul.*Bár azt nem tudja, hogy a fiú inkább a pisztolyok híve, amiket amúgy nagyon is utál. Ő jobban szeret harcolni akár tőrrel vagy a nélkül, mert ezzel az ellenfélnek is megadja a lehetőséget, hogy védekezzen a pisztollyal meg nem, mert egy golyó elől igen ritkán lehet elfutni.
Úgy tűnik a viharral együtt a két fiatal között a csend is megjelent. Catherine nem tud mit mondani a fiúnak, most valahogy inkább csak a vihart van kedve néznie. De úgy tűnik Garciának sincs túl sok kedve most beszélgetni, így nem is erőlteti azt.
Ahogy nézi az esőt egyre nagyobb kedve támad ahhoz, hogy kifusson és csak álljon az alatt. Lassan feláll, majd kicsit hezitálva le is sétál az esőbeállóról. Pár lépést még tesz az esőben, majd megáll és megfordul, hogy láthassa Garciát. Egy mosollyal arcán néz a fiúra, majd behunyja szemeit, felemeli fejét és kitárja karjait.
Hamar elázik, de nem zavarja, sőőőt nagyon is örül neki. Jól esik a nagy hőségben egy hideg zuhany még ha az nem is a fürdőszobában történik.
Pár perc mozdulatlanság után ismét a fiúra pillant, majd oda is kiált hozzá.*
-Nagyon kellemes! Teljesen felfrissültem tőle! Szerintem kipróbálhatnád, de megértem, ha nem akarsz elázni.*Kiabálja egy fülig érő mosollyal arcán, majd ismét behunyja szemeit és tovább élvezi a hűsítő cseppeket.*
Garcia Heungys

Garcia Heungys

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyCsüt. Júl. 30, 2009 6:42 pm

- Áhh… *legyint egyet, majd elmosolyodik* Nem kell engem félteni. *neveti el magát ő is, sose félt attól, hogy túlzott kíváncsisága hamarabb a sírba vinné, mint ahogy a természet akarná. Amúgy Catherine is nyugodtan kíváncsiskodhatna, hisz ahogy a lány is mondta: kérdéseket lehet feltenni, csak nem biztos, hogy meg is kapjuk rá a választ*
- Ohh… köszönöm a bókot. *mondja, mint aki ilyenből vagy naponta húszat is kap… pedig nem, és ez igazából csak az arcán látszik, ami kicsit el is pirosodott. Bár ráfoghatja akár, hogy csak a lány lát rosszul, meg a meleg miatt áramlik arcában ilyen szeleburdin a vér, de még is örül annak, hogy így megdicsérték az izmait. Amik nem nagyok, nem szokta túlzásba vinni az edzést, max ilyen napi egy-két reggeli felülés meg fekvőtámasz, utána meg az egész napos ide-oda járkálások… Amúgy ő meg kifejezetten a közelharcot nem kedveli, sose tudott jól verekedni, de még az a szerencséje, hogy nem is nagyon kellett. A golyók elől meg igenis ki lehet térni. Őt is tanították, hogyan kell oldal vetődni, vagy gurulni egy-egy golyó elő, ami épp őt vette célba*
Közben, ahogy egyre jobban elkezd esni odakint, a kis fedett részen úgy lesz egyre nagyobb és nyomasztóbb a csönd. Garcia pedig már többször is nyitná a száját, hogy mond valamit, vagy elsüt egy bugyuta viccet, de aztán még se tud megszólalni. Majd pedig inkább csak elkezd úgy gondolkodni össze-vissza mindenről. Először az esőn, hogy mikor állhat majd el, utána azon a különös jelen az oszlopon, majd megint az esőn… utána kicsit gondolatai elhaladnak még Catherine mellett is, aki, nagy meglepődésére, épp most sétál ki az esőbe. Ő meg csak ellöki magát az oszloptól, amihez eddig támaszkodott, majd odaballag az emelvény szélére, ahol még mindig nem éri el az eső.
- Látom jól el vagy… *mosolyog, miközben az elé táruló látványtól ő is, köszöni szépen, tökéletesen el van. Pedig nem szeretné ő a lány domborulatai nézni, éppen csak mindig véletlenül akad meg a szeme rajta… Aztán persze nem tud mit csinálni, őt is kihívják az esőbe. No mindegy, egy kicsit elázik, de nem a világ vége, max ma este már nem kell majd fürdenie Razz Lassan sétál ki az esőre, az első pár vízcsepp kicsit megborzogtatja, majd tényleg kellemessé válik, ahogy már hozzászokott ehhez a hideg zuhanyhoz*
- Te mindig ezt csinálod? *kérdezi meg a lánytól, akin látja, hogy tényleg élvezi ezt az egészet, bár… ahogy egyre közelebb lép hozzá, úgy lesznek egyre jobban láthatóak bizonyos dolgok. Ohh… bár csak az a fránya melltartó ne lenne rajta Catherine-en… * Smile
Catherine McNally

Catherine McNally

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyCsüt. Júl. 30, 2009 10:05 pm

*Őt nem zavarja, hogy az atléta átázott és kissé átlátszóvá vált. Mikor fürdő ruha van rajta ugyan ennyit látna belőle, vagy egy kicsivel többet, így nincs miért pirulgatnia vagy szégyenkeznie. Bár az igaz, ha észreveszi Garcian, hogy nagyon nézi őt akkor elcsattanhat egy pofon, vagy pár szóval figyelmeztetné őt.
Mikor meghallja a kérdés egy pillanatra a fiúra pillant, majd ismét hátra hajtott fejjel és becsukott szemekkel válaszol neki.*
-Nem, sajnos nem mindig. Esténként nem tehetem mikor dolgozom, meg amikor már alapból is hideg van. Nem akarok megfázni, lebetegedni, mert akkor nem tudnék munkába menni és annak nem örülnék.*No nem azért mert annyira imádja azt amit csinál, csak más nagyon el szeretne költözni bármennyire is szereti azt a nőt akivel él.(Nem félre érteni)*
-De most mond meg, hogy nem kellemes érzés….*Kitűri arcából a vizes tincseket, majd ismét Garciára pillant.*
-Ha akarod vissza mehetünk….Bár lehet, hogy nekem lassan indulnom kéne…Nincs véletlenül egy óra nálad? Én nem hoztam magammal. Általában csak futok egyet és megyek is haza, így nem is szoktam magammal hozni…Persze ne érts félre nagyon örülök neki, hogy megismertelek és jó veled beszélgetni….És remélem a jövőben semmi rossz nem fog rólad kiderülni, mert szívesen találkoznék még veled. Sőőt egyszer meg is mérhetnénk erőinket.*Hatalmas mosoly. Szeret barátilag is harcolni és az akár fel is érhet egy rendes edzéssel, csak a rendes partner kell hozzá.*
-Azt hiszem maradok még egy kicsit…Nem telhetett el olyan sok idő mióta eljöttem.*Gondolkozik hangosan, majd Garciára pillant.*
-Vissza menjünk oda?*Bök a fedett részre, hátha a fiú jobban kedvel ott lenni, mint az esőben ácsorogni.*
Garcia Heungys

Garcia Heungys

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptySzomb. Aug. 01, 2009 2:01 pm

Nagyon régen járt már strandon, meg van az három éve is, hogy utoljára sütette a hasát egy medence szélén, amiben megannyi ember élvezte a jó idő nyújtotta örömöket… Pedig szerette a vizet, úszni is egész jól tud, ugyanis még kiskorában beíratták szülei egy úszótanfolyamra. A strandokat is ugyan így szerette, régen még nem zavarta az a sok ember… most már meglehetősen zavarná. Ezért nem is szeret annyira a belvárosban mászkálni, meg tömött helyekre menni… Arra meg egyébként most vigyáz, hogy Catherine észre ne vegye, hogy éppen őt, kiemeltebben pedig egyéb testtájait nézi. Szeme azért még nem fog kiesni a helyéről, és a nyelve se lóg a földön.
- Micsoda hatalmas problémák… *csóválja meg a fejét, miközben halvány mosoly jelenik meg a szája sarkában. Ő is hátradönti a fejét és úgy néz fel hunyorítva a szürkés, gomolygó felhőkre. Az esőcseppek lomhán hullnak az égből rá arcára, hol végigfolyva cseppennek le álláról mellkasára*
- Olyan… *rántja meg a vállát, bár nem pillant Catherine-re, fejét még mindig hátradöntve áll egyenesen, majd sóhajt egyet. Tényleg egész kellemes érzés, ahogy a kicsit hideg esőcseppek hozzáérnek a bőréhez ebben a fülledt meleg, párás időben*
- Áhhh… nem akarom elvenni az egyetlen örömöd. *mondja nevetve, majd végre előre pillant a lányra, s beletúr vizes hajába. Neki is eléggé átázott a ruhája, atlétája eléggé tapad, bár mivel neki fekete színű, így nem látszik át… Igaz rajta annyira nem is lehetne mit nézni. Razz Bár most is az a szerencséje, hogy övtáskája nem átázó, mert kicsit kiakadna, ha a pisztolyai eláznának*
- Nem, sajnos nincs órám… *mondja, hisz tényleg nem szokott magával órát vinni, mivel sehova se kell időben odaérnie, így azt teljesen feleslegesnek is tartja. Egész nap csak kóborol és gondolkodik, néha hazamegy ledőlni, néha beül valami csöndesebb helyre vacsorázni… Így telnek a napjai, és az egyetlen izgalmat most csak az jelenti az életében, hogy végre eldöntse, be akar-e lépni a rendbe…*
- Még akármi kiderülhet… *neveti el magát, bár eléggé meglepte a lány őszintesége, ami lehet most már egy kicsit nyers is volt neki… No, de mindegy, hamar elfelejti, aztán a következő mondatra csak kicsit zavartan mosolyog meg vonogatja a vállát, hisz annyira nem meri bevallani, hogy ő inkább kihagyná az ilyen baráti küzdelmeket, mert kicsit gáz lenne, ha végén egy lány verné meg Very Happy*
- Okkés, örülök neki. Bár azért remélem, miattam nem fogsz elkésni. *válaszolja, hisz tényleg nem venné a szívén, ha a lány miatt késne el a munkájából*
- Ahogy akarod… Tőlem itt is maradhatunk. *mondja, hisz ha már úgy is csurom vizesek, minek menjenek vissza beállni oda a fedett helyre?*
Catherine McNally

Catherine McNally

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyHétf. Aug. 03, 2009 12:10 am

*A fiú mosolyán kicsit eldühödik. Ő komolyan beszél teljesen. Szeretne már kiköltözni a házból még ha nagyon is szereti a nőt aki ellátja őt. Mindig is ő marad a legjobb barátnője, a pót anyukája, de már kezdi zavarni a sok átjárás. Szeretne egy csöndesebb otthont, ahol nincs semmi furcsa zaj és egyedül lehet. Látszik az arcán, hogy most valami rosszat mondott illetve csinált a fiú, de ezt az érzését meg is formálja szavakban.*
-Ez igen is hatalmas probléma. Már három éve dolgozom ott. Az elején takarítóként kezdtem majd pincér lettem! Rengeteget dolgozok, általában sosem veszek ki szabadnapot mert nekem az összes bóravaló is nagyon fontos. Nem tudom, hogy milyen helyen laksz, de én már elköltöznék onnan. Tudom azt mondtam nincs okom panaszkodni és nem is panaszkodom, csak már kicsit kezd zavarni az a hely. Az a nagy forgalom főleg mikor aludnék, hogy este ne legyek hulla. Nem ez álmaim munkája, de örülhetek, hogy ide felvettek. Szar a fizetés beletörődtem...Ezért is dolgozom ennyit, hogy legalább megérje ott rohadni esténként és jó pofizni a részeg, egoista b****kal.*Vesz egy nagy levegőt majd kicsit megnyugodva ismét megszólal.*
-Ne haragudj....Nem tudom mi van velem...Nem szoktam így rárontani az emberekre, csak most úgy éreztem ahogy az előbb rád néztem, hogy muszáj kiadnom magamból.....* El is néz a fiúról és meg is fordul úgy próbál teljesen megnyugodni. Pár könny ki is esik szemeiből, de ezt szerencséjére nem lehet észrevenni az eső miatt. Pár pillanat múlva kicsit megtörölve arcát visszafordul majd egy halvány mosollyal ismét Garciára pillant.*
-Az egyetlen örömöm…Ez kicsit cikisen hangzik nem? Mármint, hogy az egyetlen örömöt az eső csinálhatja nekem…Pedig ez nem így van csak nagyon szeretem ami egyben nagyon is furcsa, deee erről nem beszélnék.*Emlékszik vissza egy pillanatra a szomorú múltra. Meg is feledkezik arról, hogy az esőben áll egy fiúval. Ez külső szemlélőnek, jelenleg Garciának is feltűnhet mivel Catherine éppen maga elé bámul és csak bámul, majd hirtelen megrázza kicsit fejét és ismét egy halvány mosollyal a fiúra pillant.*
-Ne haragudj…Kicsit elgondolkoztam…Azt hiszem viszont, hogy inkább megyek. Nem lenne jó elkésni és még át is kell öltöznöm meg ilyenek és ki tudja milyen állapotok vannak a lakásban. Igazából semmi kedvem sincs vissza menni, de muszáj. Ez az élet sajnos….*Rántja meg a vállát, majd közelebb sétál a fiúhoz.*
-Örültem, hogy találkoztunk. Kellemes társaság voltál. Bocsánat ha nagyon untattalak…Remélem azért egyszer majd eljössz a munkahelyemre.*Mondja egy erősebb mosollyal, majd int egyet és el is sétál sietős léptekkel.*
Dylan Ventio
Játékos
Játékos
Dylan Ventio

Hozzászólások száma : 203
Registration date : 2009. Jan. 15.

Karakter
Faj: Vámpír
Rangsorolás: Öreg
Szekta:

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyCsüt. Aug. 20, 2009 11:46 pm

*Dühösen vágtat a park felé. Vakon sietett a városon át, nem nézte, hogy hová vetődik, egyszerűen csak menni akart, el a kastélyból, minél távolabb Tőle. Igen, Sairustól. Nagyon dühös és elege van az egészből. Mit keres ő itt? Fenének akart itt lenni. Ide vetette a sors és itt kell megrohadnia az idők végezetéig. Ha egyszer kiszabadulna innen! Micsoda álom lenne. Végre visszatérhetne rég nem látott otthonába, régi birtokait is viszontláthatná. De várjunk! Régi birtokai már hosszú évtizedek óta nincsenek az ő tulajdonában. Ahogy eltűnt a nyilvánosság elől, úgy foglalhatták le minden bizonnyal a vagyonát, ami ott maradt. És Anglia? Talán már ott sincs semmije. Utolsó birtokai még ott voltak, de valószínű, hogy már minden az állam markában van. Egyedül van. Igen, teljesen egyedül ezen a rohadt világon. Bezárva egy tágas börtönbe, ahonnan nincs kiút. Egyelőre! De bízik benne, hogy megtalálják a kivezető kaput és nem kell évszázadokat itt töltenie. Az eszébe sem jut, hogy a tűzbe lépjen, élni akar. Élvezni az életet, azaz a nem-létet, semmiképp sem akarja itthagyni a földet.
Pusztító dühe, ami főként a matuzsálemre irányul, már visszafoghatatlan. Az első útjába eső fát pozdorjává töri egy ökölcsapással. Beleüt a következőbe, de az nem pusztul teljesen el. Ezt csinálná Sairusszal is. A sértegetések, a hangnem ahogy vele beszélt. Mind csorbát ejt a büszkeségén. Fogja az egyik letörött faágat és teljes erővel nekidobja a hintának, aminek az eredménye nagyon hangos csörömpölés, de a hinta láncai kitartanak, nem szakadnak le.*
Delayla Pierce
Játékos
Játékos
Delayla Pierce

Hozzászólások száma : 117
Registration date : 2009. Jan. 16.

Karakter
Faj: Vérfarkas
Rangsorolás: Alfa
Szekta:

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyPént. Aug. 21, 2009 12:09 am

*Kis esti sétáját végzi épp a lány lenge öltözetben - fekete short, lila ujjatlan póló és térdig érő magassarkú csizma - amikor furcsa hangokat hall a Fallenlore park felől. Már jó ideje nem járt erre, ezért ez egy jó ürügy a parkba látogatásra. Meg aztán érdekli is, hogy mi ez a furcsa hang. Emberszagot nem érez, állatot sem. Annyi biztos, hogy nem fajtársa van itt, nem is ember és semmilyen állat. Hát akkor mi? Vámpír? Közelebb érve megcsapja orrát a vámpírok jellegzetes rothadás szaga, amit halandó nem érezhet. Egyelőre nem avatkozik közbe, figyeli a tombolót, nem tudhatni, hogy mi sül ki belőle. Még a végén Delayla-nak esne baja. Pedig rangban a vámpír felett áll. Mikor már a csörömpölés is elhalt, előlép rejtekéből és egyenesen Dylan felé veszi az irányt.* - Mi késztethet arra egy vámpírt, hogy így törjön-zúzzon, dühéz ily emberi módon mutassa ki? *Kérdezi miközben tesz egy félkört Dylan körül, tekintetét le sem véve a vámpírról. Kiléte nem lehet titok előtte, Delayla-n érezhető a vérfarkasok szaga. Két gyűlölt faj találkozik. Vajon ebből mi sül ki. A lány teljes nyugalommal figyeli a vámpírt, miközben hátát a legközelebbi fának veti, karjait összefonja maga előtt és fejét kicsit oldalra dönti. Kíváncsi a Öreg reakciójára, nem fél tőle.*
Dylan Ventio
Játékos
Játékos
Dylan Ventio

Karakter
Szekta:

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyPént. Aug. 21, 2009 12:30 am

*Már távolról megérzi valakinek a jelenlétét, valaki nem emberinek. Egyelőre nem tudja, hogy mi az, de lenyugodni nem olyan könnyű. Tudja, hogy az a valaki figyeli, de nem számít. Miután a hintával nem történik semmi, beleöklöz egy közeli fába. Keze felhasad, kiserken a vére, de szinte ugyanabban a pillanatban be is gyógyul a seb. Ekkor egy női hang szólal meg mögötte. Kicsit összerezzen annak ellenére, hogy számított erre. Tekintetét a lányra emeli, első megállapítása, hogy nagyon csinos és hófehér bőrével tökéletesen beleillene a vámpírok közé, de eszébe villan, hogy még régebb megállapította róla, hogy nem ember. Észrevétlenül beleszagol a levegőbe és ekkor megérzi az állati szagot, amit csak egy vérfarkas áraszthat magából. A lány szavaira egy fintor a válasz és elfordul.* - Nem tartozik rád. Talán nincs jobb dolgod, mint egy vámpír közelében bujkálni? Ki látott már ilyet, a vérfarkas keresi a vámpír társaságát. *Szavai gúnyosan, nem érdekli, hogy megbánthatja a lányt.* - Mákülönben meg ha vadászni jöttél, rossz helyen jársz. Ezen a tetves helyen egy ember sincs. *Pillant körbe, aztán egy könnyed mozdulatta felkapaszkodik egy épen maradt fa legalsó ágára. Eszébe jut, hogy a vérfarkasoknak is van vére, méghozzá nem is rossz. Talán nem olyan rossz, hogy ez a lány idetévedt.* - Ha már Te jöttél ide hozzám, illene bemutatkoznod... *Illem? Nála az most nincs. Azért is kezdte el egyből tegezni a lányt.*
Delayla Pierce
Játékos
Játékos
Delayla Pierce

Karakter
Szekta:

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyHétf. Aug. 24, 2009 5:06 pm

*Nem várt kedves szavakat, miért is tenné? Két ellenséges faj találkozik, ilyenkor nagy a valószínűsége egy csatának. Addig jó, amíg az nem történik meg. A szavakban rejlő gúny lepereg róla, nem húzza fel az agyát ilyeneken.* - Talán csak egy kíváncsi szemlélődő akarta megtudni, hogy a vámpír miért viselkedik ilyen furcsán. És a hangok, amiket okozol elég távolra elhallatszanak, nehéz nem észrevenni. *Utolsó mondata már neki is gúnyos. Figyeli a vámpír mozdulatait, bármelyik pillanatban fennáll a veszélye annak, hogy megtámadják és akkor jobb, ha készenlétben kell állnia. Igaz, hogy a vámpír felett áll rangban, de azért van egy korkülönbség is köztük. Nem tudja pontosan, hogy Dylan mennyit élt, de azt érzi, hogy már sok évszázad óta szívja az emberek vérét. Nincs Delayla-nál fegyver, de látszólag a vámpírnál sem, talán ennyi előnye van a lánynak. Erősen koncentrál és minden erejét összeszedve megpróbál Dylan gondolataiban olvasni. Nem árt ilyenkor tudni, hogy mire gondol a másik, hogy még időben tudjon menekülni. Nem is kell olyan nagy erőfeszítést tennie ahhoz, hogy rájöjjön mire áhítozik a vámpír. Felhúzza a szemöldökét és úgy tesz, mintha nagyon meglepődne.* - A vérem kell? *Kérdezi elkerekedett szemekkel, de ez puszta színjáték. Közben gondolatai nagyon gyorsan cikáznak, hiszen tudja, hogy Dylan gyorsabb, mint ő, ezért menekülésre nincs sok esélye.* - Delayla Pierce. *Mutatkozik be egy grimasszal.* - Nem mintha ez volna jelenleg a legfontosabb. És egy hölgy társaságában a férfi mutatkozik be előbb. Ezt kívánja az illem. *Vág vissza a vámpírnak, közben hátrál néhány lépést. Érzi, hogy ott van mögötte egy fa, megpróbálja a hátát nekivetni, mielőtt a férfi lecsapna.*
Dylan Ventio
Játékos
Játékos
Dylan Ventio

Karakter
Szekta:

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyHétf. Aug. 24, 2009 5:45 pm

*Vág egy fintort a lány megjegyzésén, majd rideg pillantást vet rá.* - Vatta? Feltalálták már. *Mondja gúnyosan.* - Jobb lenne használni, ha zavarnak az éjszaka hangjai. *Kényelmesen ücsörög a fán, nem zavartatja magát. Egyáltalán nem érzi a veszélyt, ha egyáltalán kéne éreznie. Nem fél Delayla-tól, csak egy egyszerű vérfarkasnak tartja, semmi többnek. És jelenleg a szemében semmit sem ér. Úgy ahogy senki ezen a világon. Csak dühe él benne, másra nem is tud gondolni. Valószínű, hogy jobban tenné, ha lehiggadna, mert Sairus ellen nincs sok esélye. Mégis bosszún töri a fejét. Egyszer már sikerült megölnie egy nála sokkal erősebb vámpírt, most mért ne menne? Annak is voltak csatlósai, nem is kevesen. Egyedül az az ismeretlen hibrid rettenti vissza, ami állítólag a kastély felső szintjén él. Nem tudja, hogy mivel áll szemben, de amit hallott, nem túl biztató. Rövid eszmefuttatásából a vérfarkas szavai zökkentik ki. Egy pillanatig felfedezhető arcán a meglepettség, el is felejtette, hogy a farkasok képesek a gondolatokat olvasni.* - Ezt meg honnan.. *Mordulna épp rá a lányra, de a mondat felénél eszébe jut, hogy a dögöknek meg van ez a képességük. Arcán egy bájos mosoly terül el, mintha nem is forgatna semmi rosszat a fejében. Az ártatlanság megtestesülése lenne Dylan, ha nem tudná róla, hogy valójában milyen.* - Ejnye, kislány. Csak nem hiszed, hogy bántanálak? *Kérdezi a megtévesztésig kedvesen. a bemutatkozás után elmormolja maga előtt a nevet, majd fennhangon megszólal.* - Delayla! Ez valami keleti hangzású név. Indiai? *Kérdezi érdeklődést tettetve. Az illemre vonatkozó megjegyzést elengedi a füle mellett, mert közben azon gondolkozik, hogy mikor is csapjon le a lányra. Látja, hogy elkezdett hátrálni, még azelőtt kéne, mielőtt eléri a fát. Dylan hirtelen megmozdul és egy hihetetlenül gyors mozdulattal Delayla mögött terem, egyik kezével félrehúzza a hófehér hajat a nyakáról és a fülébe suttogva szólal meg.* - Csak nem a menekülést forgatod a fejedben? *Kérdezi kissé gúnyosan, miközben másik kezével a lány karját tartja bilincsben, hogy az ne tudjon elmozdulni.*
Delayla Pierce
Játékos
Játékos
Delayla Pierce

Karakter
Szekta:

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyHétf. Aug. 24, 2009 10:20 pm

*Ismét egy fintorral díjazza az elmés megjegyzést, mást nem nagyon tehet. Értelmesebb annál, mint hogy ilyen idióta gyerekes játékokba, vitákba belemenjen. Legalábbis ő így gondolja. Úgy látszik a lánynak is megvan a véleménye a vámpírról, ami nem nevezhető épp pozitívnak. De ki tudja, hogy ez mennyire fog változni? Egyelőre a bőrét félti, azaz inkább a vérét. Mert lehet, hogy Dylan nem tudja megölni, de súlyos sebeket könnyedén kaphat tőle. A férfi gondolataiba olvasva azt látja, hogy a dühe jelenleg szinte minden más gondolatot felemészt. A lány elég rossz pillanatban kereste fel. Igaz, kíváncsi volt, máskor jobb előbb a gondolatokat olvasni és mérlegelni a veszélyt, csak utána közelíteni hozzá. Ez Delayla saját butasága, de most már nem tud mit tenni ellene, itt áll szemben a veszéllyel. Tekintete olyannyira a férfi arcát fürkészi, hogy azt a pillanatnyi meglepetést is észreveszi, és a szavakból ítélve nem csak puszta képzelgés volt. Ő maga csodálkozik azon, hogy a férfit meglepte a gondolatolvasás, de arcára csak valami gúnyos félmosoly ül ki, amivel próbálja a tehetetlenséget palástolni. No meg azt a kis félelmet, amit érez. A következő "ártatlan" kérdés hallatán összeszűkíti a szemeit. Sejti, hogy ez valami színjáték. Egy vérszívótól nem vár el megértést vagy kedvességet. Számára az összes ellenség, aki át akarja verni. Van oka rá, hogy ezt higgye, még ha nem is igazi mindegyikre. A nevére vonatkozó kérdésnél bólint, de továbbra is gyanakvó pillantásokkal méregeti a vámpírt.* - Ha már tudod az én nevemet, nem ártana bemutatkoznod. De ha akarod hívhatlak selyemfiúnak is. *Most már ő is gúnyosan beszél, kicsit cukkolja a férfit. Nem is tudja, hogy ezzel az elevenjére tapintott. Mikor Dylan hirtelen mögötte terem, már nem is mozdulhat, még a pillanatnyi lélegzete is eláll és teste megremeg. Megpróbál nyugalmat erőltetni magára, de közben egész teste borzad a közelítő vámpírtól. Az érintésnél minden erejét össze kell szednie, hogy ne ordítson fel és ne lökje el magától a férfit. A gúnyos szavakra vág egy fintort, majd ismét erejét összeszedve megszólal. Hangja egy kicsit remeg, mert tudja jól, hogy már menekülni nem lehet.* - Gondolatolvasás, mi? És ha menekülni akarnék? *Nem fordul a vámpír felé, érzi az erős szorítást a karján, már végképp reménytelen a menekvés. Vagy egy gyors átváltozás vagy pedig jó erős pofon. Megpróbálja az utóbbit, szabadon maradt karját felemeli és minden erejét belevetve megpróbálja megütni a férfit.*
Dylan Ventio
Játékos
Játékos
Dylan Ventio

Karakter
Szekta:

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 EmptyHétf. Aug. 24, 2009 10:53 pm

*Fintorok... állandóan csak ez. Nem szereti Dylan, amikor nem mennek bele a játékába és nem húzhatja másnak az agyát. Azt meg végképp utálja, ha neki szólnak be. És az ma elég sokszor előfordult. Nem is fogja egyhamar elfelejteni. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy nem akarja. Nem szokott gyakran bosszút állni, de néha minden porcikája megkívánja tőle. Mint ahogy most is. Nem tudja, hogy miként tegye ezt, egyszerűbb levezetni a dühét és utána higgadtan átgondolni mindent. Ezt az egyet még ő is tudja, ezért jött a parkba. De naná, hogy itt is megzavarják és még a dühét sem tudja levezetni emiatt a hülye csitri miatt. Most még a lányra is dühös, nem csak Sairusra. Talán ezért nem is tud egy kedves szót szólni. Ninával nagyon jól megvolt, pedig ő is vérfarkas, de Delayla most nagyon idegesíti. De még ez sem elég, nem csak a jelenlétével idegesíti, hanem muszáj egyet beszólnia. Igazi tőrdöfésként hat Dylanre Delayla gúnyos megjegyzése. Legszívesebben apró darabokra tépné a lányt jól kiélvezve minden sikolyát. Most pattan el az a bizonyos húr, ami az utolsó remény volt Delayla menekülésére. De a beszólása betett Dylannek, nem türtőzteti magát, kirobban belőle minden düh.* - Te mocskos kis ringyó. Mit képzelsz magadról? Azt hiszed bármit megengedhetsz magadnak? Tudod egyáltalán kivel beszélsz. *Tekintete teljes mértékben az őrületet mutatja, egész teste lángol a dühtől. A kis pofon, amit Delayla adni akar, nem ér célba. Dylan könnyed mozdulattal kapja el a lány csuklóját és olyan erővel szorítja meg, hogy egy embernek már rég eltörött volna. Olyan pofont ad visszakézből neki, hogy a fának repül. Dylan egy percig sem habozik, villámgyorsan ott terem a lány előtt és egyik kezével a nyakánál fogva felemeli a fa törzsének lökve.* - Ezt nem éled túl, beképzelt ribanc. *Még most sem engedi ki minden erejét, hanem visszafogja magát. Könnyedén végezhetne Delayla-val, de az is lehet, hogy a lány a következő pillanatban átveszi a vezetést és a vámpír kerül szorult helyzetbe.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fallenlore park   Fallenlore park - Page 6 Empty

Fallenlore park
Vissza az elejére 
6 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Amirihn :: Fort Elminster :: Fort Dragorin. Előváros-
Ugrás: